Τα δεδομένα σας

Διαγραφή του λογαριασμού σας στο KidsKlab

Μπορείτε να ζητήσετε το κλείσιμο του λογαριασμού σας ανά πάσα στιγμή. Δείτε ακριβώς τι συμβαίνει τότε.

Ο γρηγορότερος τρόπος είναι από την εφαρμογή

Αν μπορείτε ακόμη να συνδεθείτε, ζητήστε το μέσα από το KidsKlab. Φτάνει αμέσως στον σταθμό σας και είναι η διαδρομή με εγγυημένη προθεσμία.

  1. Ανοίξτε το KidsKlab και πηγαίνετε στο Προφίλ
  2. Πατήστε «Διαγραφή του λογαριασμού μου»
  3. Διαβάστε τι αφαιρείται και στείλτε το αίτημα

Τι συμβαίνει

Αφαιρούνται

  • Η σύνδεσή σας
  • Το όνομα, το email και τα τηλέφωνά σας
  • Οι φωτογραφίες που ανεβάσατε εσείς
  • Η θέση σας ως επαφή για τα παιδιά σας

Διατηρούνται από τον σταθμό

  • Παρουσίες και ποιος παρέλαβε το παιδί σας
  • Περιστατικά και πρώτες βοήθειες
  • Φαρμακευτική αγωγή που χορηγήθηκε
  • Καθημερινές σημειώσεις φροντίδας

Οι σταθμοί υποχρεούνται εκ του νόμου να τηρούν αρχεία για τα παιδιά που φροντίζουν, οπότε αυτά παραμένουν: με το όνομά σας να αντικαθίσταται από «Διαγραμμένος κηδεμόνας». Η αποχώρηση ενός γονέα δεν μπορεί να σβήσει το αρχείο προστασίας ενός παιδιού.

Πόσο διαρκεί

Ο σταθμός σας εξετάζει το αίτημα, γιατί είναι ο υπεύθυνος για τα αρχεία. Μόλις εγκριθεί, η σύνδεσή σας παύει αμέσως να λειτουργεί και τα στοιχεία σας αφαιρούνται 30 ημέρες αργότερα: ένα διάστημα στο οποίο οποιοσδήποτε από τους δύο μπορεί ακόμη να το σταματήσει. Ένα αίτημα από μέσα από την εφαρμογή εγκρίνεται αυτόματα αν ο σταθμός δεν απαντήσει εντός 30 ημερών.

Ή ζητήστε το από εδώ

Χρησιμοποιήστε το αν δεν έχετε πλέον την εφαρμογή. Επειδή δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε ποιος πληκτρολογεί, ένα αίτημα από εδώ εξετάζεται πάντα από άνθρωπο στον σταθμό σας και δεν εγκρίνεται ποτέ αυτόματα.

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου

Κλείστε παρουσίαση